Szellemidézés és szellemkommunikáció tanfolyam ismertetése:

A szellemidézés és szellemkommunikáció tanfolyam tematikája:

A tanfolyam időtartama: 4x6 óra.

-A tanfolyamon résztvevők megismerkednek a szellemi lények különböző típusaival és rendszerezésével, a velük való kapcsolatfelvétel lehetőségével, védelmekkel és tértisztással.

- A képzés olyan képességfejlesztő gyakorlatokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a szellemvilággal való kommunikációt, láthatóvá teszik a láthatatlant, és érzékelhetővé bármilyen entitás jelenlétét.

- Gyakorlatok segítségével sokféle szellemi lénnyel találkozhatnak, ezáltal megismerve jellemzőiket, ami után biztonsággal felismerhetők, elkülöníthetők lesznek egymástól a különböző lénycsoportok és típusok. 

- Ezen ismeretek és megtapasztalások után a gyakorló képes lesz azonosítani és kezelni a legtöbb szellemi lényt.

- Többek közt egy tanfolyamon tanult technika segítségével fény derülhet azoknak a személyeknek a kilétére is, akik ártószándékkel vannak felénk.

- A gyakorlatok alatt a tanulók sok kérdést tehetnek fel a szellemvilágnak, és kaphatnak válaszokat, közben megismerve a szellemidézés módszereit, szabályait, menetét.

- Valamint a tanulók gyakorlatban bevezetést kapnak az ördög/démonűzés különböző műveleteibe, kivitelezésébe, megtanulják a létfontosságú, betartandó szabályokat, megismerik, megkapják az ezekhez szükséges eszközöket, szövegeket, megtanulják felismerni a megszállottságot, annak különböző stádiumait.

- Megtanuljuk a Quijja tábla helyes használatát.A 4 hetes normál tanfolyam ára:

80.000,- Ft.

 Jelentkezés és helyszín 

Az on- line tanfolyam ára:

50.000,- Ft.

 On-line tanfolyam infó