Szellemidézés és szellemkommunikáció tanfolyam on-line:

- A tanfolyam 4 hetes, ugyanazt a tananyagot tartalmazza mint a személyes tanfolyam.

- A tanfolyam aktuális heti anyaga egy védett linken érhető el, minden Vasárnap 11:00 - 23:00 óra között.Ettől a naptól egyedi kérés alapján ellehet térni, hogyha Te pl. Szombaton vagy a hét egy más napján szeretnéd, jelezd nekem és megoldható.

- Teljes videóanyag, a fenti időtartamban az anyag korlátlanul megnézhető, megállítható, visszatekerhető. Viszont nem letölhető.

- Minden Vasárnap vagy az általad választott napon, megkapod az aktuális heti linket, amelyen a heti videóanyag érhető el.

- A tanfolyam időtartama alatt és utána is, a tanfolyami anyaggal kapcsolatban korlátlan e-mailes konzultációt biztosítok.

- A tanfolyam tematikája a főoldalon érhető el.

- A tanfolyam oklevéllel zárul.

Részletfizetési lehetőség:

- Lehetőség van hetenkénti az az heti anyagonkénti fizetésre is. Arra is lehetőséget biztosítok, hogy olyan gyakorisággal fizesd, amilyennel szeretnéd. Ha úgy érzed, hogy most megnéznéd az első heti anyagot, de a következő anyagra csak 2 hét múlva lesz anyagi lehetőséged, semmi gond, akkor vásárolod meg a következő heti anyagot, amikor szeretnéd.

Árak:

Egyösszegű fizetés esetén: 50.000,- Ft.

Heti fizetés esetén: 14.500,- Ft. / hét.

Ismétlés: 3.750,- Ft. / hét

- Szükséges a gmail-es e-mail cím a védett anyaghoz való hozzáféréshez.

On-line tanfolyamok esetében, elérhető vált sokak kérésére, az intenzív tanfolyam lehetősége. 

Intenzív tanfolyam esetén az aktiválást követő napon, megkapja a teljes tanfolyami anyagot, amely 30 napig érhető el, s így saját tempójában tudja a videóanyagot feldolgozni a rendelkezésre álló 30 napban.

Intenzív tanfolyam esetében csak egyösszegű fizetés érhető el ! 

 Jelentkezés a tanfolyamra